С големи актьори в общи проекти – определянето на номинациите в основните

...
С големи актьори в общи проекти – определянето на номинациите в основните
Коментари Харесай

Лео ди Каприо и Брад Пит в надпревара за най-добър актьор?

С огромни артисти в общи проекти – определянето на номинациите в главните категории за  " Оскар " и тази година ще бъде забавно. Предстои класическата холивудска алтернатива: кой да бъде номиниран за главна и кой за поддържаща роля. 

Предполагам, че към този момент се досещате за кои артисти приказвам – Леонардо Ди Каприо и Брад Пит в на. Докато в лентата двамата споделят много време на екрана, историята на кино лентата все пак се върти към героя на Ди Каприо, залязващата холивудска звезда от 60-те години Рик Долтън. Героят на Лео наема някогашния си дубльор Клиф Буут (Брад Пит), като момче за всичко - от каскадьор във филмите му до водач. 



От Sony още не са излезли с публична позиция, само че специалисти считат, че студиото ще разпредели номинациите на база на сюжета – Леонардо Ди Каприо ще се бори за златната статуетка за главна роля, а Брад Пит - за поддръжаща. Не мога да не се съглася с член на Академията, който споделя пред Variety, че това е най-хубавата роля на, само че в последна сметка историята се върти към описа на Рик. И както споделя различен източник – най-вероятно Брад непринудено " ще се кандидатира " за поддържаща роля, защото всеобщото мнение е, че е титулярът в лентата. Каквото и да е решението на студиото, и двамата артисти са величествени и заслужават високото отличие. 

Подобно на Лео, Брад има богата сбирка от номинации, които до този миг не са се трансформирали в бленуван " Оскар ". Дано тазгодишната четвърта номинация му донесе триумф, без значение в коя категория ще бъде. 

И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР